СТАТИИ

 
Топло и икономично с климатици MITSUBISHI ELECTRIC

Топла и икономична зима с климатиците на Mitsubishi electricПри покачващите се от година на година цени на парното, нарастващите цени на природните горива и прекалено високата начална инвестиция, нужна за алтернативни източници на отопление, климатиците в дома са все по-добро решение – както студените зими в страната ни, така и за горещите лета. За съжаление обаче и тук има подводни камъни – доста от продуктите, предлагани на пазара, са с изключително ниско качество. Така клиентите, давайки една сериозна сума в магазина, остават излъгани в очакванията си и, което е по-лошо, на студено. Повечето китайски и български климатици, въпреки по-ниската си цена, нямат достатъчно мощност, за да се справят с отоплението дори на малка стая през студените зимни дни.
Основните характеристики на климатика, които търси един краен купувач, са висока ефективност, ниско потребление, възможно най-ниски шумови нива. Именно такива са предложенията на японската фирма Mitsubishi Electric. Климатиците за домашно приложение от новата F серия имат едно от най-високите COP на пазара – 5.25 и невероятното шумово ниво от едва 20 децибела – по-тихо от шумолящи листа.
Специални допълнителни филтри, улавят частички от микро- и нано- размер, като по този начин ефективно премахват бактериите, миризмите и алергените от въздуха. Уникалният Mold Fighter – функция за борба с плесента, е още едно от предимствата на водещия модел на климатици Mitsubishi Electric. Озонът, който се генерира в плазмения електрод, атакува спорите на плесента и в резултат техния растеж се ограничава. Климатици Mitsubishi инфрачервен сензор

 

Функцията i-see sensor предлага на клиентите допълнителен комфорт и топлина. Термометрите на обикновените климатици измерват въздуха при тавана на стаята (където остава топлият въздух). В резултат температурата в долната част на стаята винаги е по-ниска от зададената. Климатиците Mitsubishi Electric, имат уникален инфрачервен сканиращ термометър, който извършва същата проверка, но на нивото на пода в район от 150 градуса. Така гарантирано температурата в стаята Ви ще бъде точно такава, каквато сте я задали!
Японската компания за климатици Mitsubishi electric е разработила широка гама продукти, които да отговорят на нуждите на всеки клиент. Независимо дали предпочитате да скриете четирипътна касета в тавана на офиса си, търсите най-удобния и спестяващ място модел за малката си кухня, или искате да се отдадете на лукса и комфорта, предлаган от стенно монтираните климатици, при Mitsubishi Electric ще намерите правилното решение според интериора, нуждите и изискванията си.

Фирмата предлага и друга интересна идея – подов климатик, с горни и долни ламели, които могат да насочват въздуха както директно нагоре, така и близо до пода. Подовите климатици предлагат максимален комфорт и удобство за всяка стая или офис.

И за да завършим с това, с което започнахме – колкото по-внимателно и разумно подходите към избора си на климатик, толкова по-дълго и икономично ще ви служи той. А за да направите най-добрия избор, възползвайте се от широката гама продукти и професионализма, предлагани от фирмата за климатици Mitsubishi Electric.
Виж повече тук и тукКОМЕНТАРИ
Име: *
E-mail: *
Коментар: *
Кога е създадена
българската държава: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *


МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2021, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.