СТАТИИ

 
Новата VRV® III-C на климатици DAIKIN за студени региони

Новата VRV® III-C на DAIKIN за студени региони

Климатици Daikin VRV-III-C

 

Daikin Europe NV представя новата иновативна VRV® система VRV® III-C, разработена специално за ефективно отопление даже в северните региони.

Компанията Daikin Europe NV обяви за начало на продажбите на своята нова система VRV® III-C разработена специално за обеzпечаване на високоефективното отопление в региони със студен климат. Използването на двустепенен цикъл на компресия е позволило да се получи недостижимата до сега енергоефективност при работа в условията на ниски температури (СОР>3.0 при -10 град. С).  
Голямата номенклатура на външни и вътрешни блокове, а също вyзможността да се съчетават с оборудоване за вентиляция позволява използването на системата VRV® III-C във всички търговски и жилищни здания.
Отопление до температура на външния въздух -25°C
Основна отличителна черта на новата система се явява използването на двустепенната компресия. Допълнителния компресор, монтиран в така наречения «функционален» блок, повишава налягането до нива, които дават възможност да се получи отопление с висока ефективност при понижение на температурата до -25°C. По този начин системата позволява отопление без допълнителен топлоизточник и в най-студените зимни дни.
Икономична, безшумна, проста за експлоатация
Освен ефективност и комфорт,на VRV® III-C са присъщи всички достойнства на иновационната компания Daikin-такива като инверторно управление на компресора, лесен монтаж и обслужване, автоматична диагностика,зареждане и проверка за утечка хладилния агент. Използването на двустепенната компресия позволява да се намали енергопотреблението при работа на отопление с 20% , сравнено с традиционната система VRV® III .Благодарение на инверторната технология нивото на шума на външния блок в нощен режим може да бъде намален с 8 dBA .
Към външния блок VRV® III-C могат да се подвърже всяко от 75 възможни модели на вътрешни тела, включително новото касетно тяло с кръгово разпределение на въздуха, което позволява да се реши задачата за климатизация на помещения с различно предназначение. 
Климатици Daikin-VRV външни тела

 КОМЕНТАРИ
Име: *
E-mail: *
Коментар: *
Кога е създадена
българската държава: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *


МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2021, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.