СТАТИИ

 
Климатици Daikin и пречистватели на въздух получиха изключителното признание на програмата SENSITIVE CHOICE

 

Климатиците сплит система и пречиствателите на въздух Daikin получиха изключителното признание на програмата SENSITIVE CHOICE

Компанията Daikin стана единственния производител на климатична техника, който е получил правото да изобразява на своите климатици сплит система и пречистватели на въздух синята пеперуда – символ на програмата SENSITIVE CHOICE. Това свидетелства за високо качество на продукцията на Daikin, а също за безопасност при използване.

Програмата SENSITIVE CHOICE беше учредена от Австралийския Национален Съвет по проблемите на астмата (National Asthma Council Australia) съвместно с Новозеландския Институт по Респираторни и Астматични Заболевания (Asthma & Respiratory Foundation New Zealand). Цел на програмата се явяват определени изделия, най- точно отговарящи на потребностите на хората, страдащи от астма и различни форми на алергии.

Изключителното признание на климатиците  Daikin от двете авторитетни национални организации свидетелства за иновационния потенциал на компанията и новите технологии, внедрени в нейната продукция. Технологията за пречистване на въздуха, използвана в климатиците и пречистватели на Daikin, обезпечават най- чиста и свежа атмосфера в помещенията.

 

Първия Български Бутон за споделянеКОМЕНТАРИ
Име: *
E-mail: *
Коментар: *
Кога е създадена
българската държава: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *


МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2021, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.