СТАТИИ

 
Топ модели климатици за 2013 година

Както ви обещахме, ще ви представим топ моделите на японските производители на климатици.
На първо място ще поставим Toshiba Daiseikai 5 - един климатик, все още държащ първенството на технологиите, с двойнороторен двойно стъпален компресор . В тази група е и новия флагман на Toshiba- Toshiba Daiseika 6,5.
В тази група е и новия флагман на Mitsubishi electric от серията FH- MSZ/MUZ-FH25VE и MSZ/MUZ-FH35VE със страхотни показатели за енергоефективност, подобрен сензор и по-голям плазма филтър.
Не можем да не споменем и другия луксозен климатик на Mitsubishi- MSZ/MUZ-EF 25VE, който освен с дизайн, прави впечатление и с много добри показатели, всичко това, съчетано с тихата и безпроблемна работа, характерна за тази марка климатици. Тук може да видите клипчета с тези два модела климатици на Mitsubishi:


Тук трябва да споменем и няколко модела на Fujitsu. На първо място Fujitsu Nocria - един климатик, който вече няколко години няма конкурент в класа си, със страхотни показатели, надеждност и екстри.
Много добри като визия, със хубави показатели, сензор за присъствие в тази група има място и Fujitsu ASYG12LT и ASYG 09 LT
Ето едно видео за тези модели на Fujitsu:


КОМЕНТАРИ
Име: *
E-mail: *
Коментар: *
Кога е създадена
българската държава: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *


МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2021, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.