СТАТИИ

 
Климатици Fujitsu General-гаранция за чист въздух

 

Дишайте чист въздух с климатици Fujitsu General

Климатици Fujitsu General

Ако вие страдате от алергии,а вашето дете го мъчат респираторни заболявания, може би е време да се замислите за покупка на климатик. Мнозина и до сега мислят, че климатика е нужен само за поддържане на комфортна температура.  В действителност възможностите на тези устройства са по-широки, не само за спасение от летния зной и отопление през зимата. Съвременните климатици са способни да изпълняват още една важна задача - почистват и оздравяват въздуха в помещенията.
Защитa от «крупните» алергени: прах, косми от домашни животни и тополов пух обеспечават филтрите за грубо почистване на климатиците. С такива са комплектовани всички климатици. Но пречистването от видимите замърсители често е недостатъчно. В въздуха, който ние дишаме в дома, се съдържат множество вредни микроорганизми, които причиняват множество заболявания, особенно при децата. Пушенето в помещението, използването на някой отоплителни и нагревателни уреди, високата влажност също неблагоприятно се отразяват на качеството на въздуха, а  съответно  и на нашето здраве. Да се избавим от тези неприятности помагат така наречените филтри за финно почистване. при климатиците. С такива филтри се комплектоват инверторните модели климатици Fujitsu.
Всеки филтър изпълнява своя определена задача. За почистване на въздуха от малки частици прах, невидими спори, плесени и вредни микроорганизми се използва ябълко- катехинов филтър. Под действието на статичното електричество филтъра поглъща алергени, обезвреждайки ги под действието на полифенола (вещество, съдържащи се в ябълките).Същото действие има електростатичния филтър с екстракт от васаби, който се явява ноу-хау на фирмата  за климатици Fujitsu General. Благодарeние на растението васаби, което е известно в Япония със своите антибактериални свойства, филтъра почиства въздуха много щателно и ефективно.
От неприятни миризми и дим избавят филтри с йонно дезодориране и фотокатализа. Първия унищожава миризми с помощта на окислително- възстановителни реакции, втория използва фотокаталитичното действие на UV-лъчите.За възстановяване на този филтър е достатъчно да се подържи в течение на няколко часа под пряки слънчеви лъчиКлиматици Fujitsu General фитрираща плазма система.
За укрепване на имунитета помагат климатици Fujitsu General с комплексна система за филтрация, състояща се от двувълнов UV излъчвател и йонизатор. Такива климатици ефективно пречистват въздуха от бактерии и вируси, а също дезинфекцира и дезодорира вътрешното пространство на блока на климатика. Работата по създаването на идеалния домашен климат завършва йонизатора, генериращ отрицателни йони. Въздуха, съдържащ достатъчно количество отрицателни йони, подобрява общото самочувствие, повишава умственната и физическа работоспособност.
Хубавите климатици са удоволствие, което не е евтино. В същото време, купувайки такъв климатик, вие плащате не само за комфортен климат в вашия дом, но и за здрaвословен въздух и добро самочувствие.
Климатици Fujitsu General  филтрираща система и UV лампи Nocria
Вижте повече за климатици Fujitsu Plasma и  климатици Fujitsu Nocria


 

Първия Български Бутон за споделянеКОМЕНТАРИ
Име: *
E-mail: *
Коментар: *
Кога е създадена
българската държава: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *


28/01/2010 - паша люцканова
здравейте,въпроса ми е климатик "фуджицу плазма" 09 да използвам за 19 кв.м.югоизток,топлоизолирана стая.благодаря ви.

28/01/2010 - админ
Да, Fujitsu ASYB09LDC е добър избор за тази стая

МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2021, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.