СТАТИИ

 
Какви климатици Ви предлагаме за лято 2013

Както неведнъж сме писали, въпреки, че е лято, климатика се избира за зимата, защото тогава си избива цената благодарение на голямата си икономичност.
Тази година всички реномирани производители за климатици изкараха нови модели на пазара, основно за да покрият по-високите европейски изисквания за енергоефективност. Другата новост пак в тази връзка е, че вече не присъстват конвенционални модели климатици в каталозите за климатици, защото не могат да покрият високите изисквания.
Ще започнем с бюджетните предложения, и на първо място е Fujitsu ASYG 12 LCC. Марката Fujitsu винаги е бил много добър избор, а тази година имат няколко много добри машини. Ограничени бройки от Panasonic CS/CU-YE12MKX. Тук е и бюджетния климатик на Daikin - FTXN35L/RX35L и FTXN25L/RXN25L.
От по-високия клас климатици ви предлагаме новия инвертор на Fujitsu ASYG 12 LMC, заменил един доказал се модел Fujitsu ASYG 12 LEC. В същия клас са и двата модела на Daikin- FTX25JV/RX25JV и FTX35JV/RX35JV, както и модела на Mitsubishi MSZ/MUZ - SF25VE и Mitsubishi MSZ/MUZ-SF35VE. Тук можем да споменем и един много добър модел на Fujitsu като съотношение качество/цена - Fujitsu ASYG 12 LUC, както и с невероятен дизайн.За нас това определено е най-добрия климатик в този клас.
Тук можете да видите видеоклип с този модел:

Това бяха накратко инверторните климатици в ниския и среден клас, а скоро ще ви представим и тези от високия клас климатици, т.н. топ модели.


КОМЕНТАРИ
Име: *
E-mail: *
Коментар: *
Кога е създадена
българската държава: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *


МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2021, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.