СТАТИИ

 
Климатици HAIER е сключила договор за изграждане на VRF климатична система във Варна

Фирмата за климатици HAIER обяви, че е сключила договор за изграждане на VRF климатична система във Варна

Компанията Haier сключи голям договор за монтиране на VRF климатично оборудване от серията MRV-II в търговско-развлекателния комплекс Двете кули в г. Варна. Варна комплекс Двете кули - Haier климатизацияКомплексът , с обща застроена площ 70 399 кв.м , ще обединява търговско-развлекателен корпус и административен център. Украшение на комплекса ще бъдат две кули с височина 70 метра – те ще бъдат най-високите в гр. Варна. В комплекса ще има триетажен подземен паркинг за 500 места и два етажа торговски площи. Предвидено е също наличие на панорамни тераси, съвременнен кинотеатър, боулинг, а на последния етаж на кулите ще има вертолетна площадка и басейн.

Сумарната нужна хладилна мощност на обекта е повече от 4 МВт. Предвиждано оборудване – MRV II (външен блок AV16NMVERA-88 бр., вътрешен блок AD482MHERA-285 бр.). Система за управление ще бъде обединена с единната система за управление на сградата.

С този обект Haier MRV II се опитва да заеме място в списъка на водещите производители на VRF. Тези системи вече са монтирани на повече от 10 крупни Олимпийски обекта в Китай.

 

Add to Google


КОМЕНТАРИ
Име: *
E-mail: *
Коментар: *
Кога е създадена
българската държава: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *


МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2021, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.