СТАТИИ

 
Daikin обогати гамата на термопомпата Altherma с моноблок версия

Daikin обогати гамата на термопомпата Altherma с моноблок версияКлиматици Daikin logo

Моноблок версията опростява инсталацията,като запазва предимствата на оригиналния дизайн.Климатици Daikin Altherma моноблок външно тяло
Тъй като цялата хладилна част се намира във външното тяло,не е нужен монтаж на тръби за хладилен контур.В резултат на това, Altherma ™ Monobloc могат да бъдат инсталирани от всякакви отоплителни специалисти. Инсталационното време също е намалено, което води до по-ниски разходи за инсталиране във всички области.
Допълнителни функции са добавени,за да се гарантира, че водата във външното тяло не може да замръзне. Това е постигнато чрез активиране на циркулационната помпа и електрически нагревател, когато навън температурите са на или под точката на замръзване.
Същия електрически нагревател може да осигури помощна топлина на водната схема,с цел осигуряване на адекватни температури през най-студените дни на зимата, без да е нужно преоразмеряване на системата.
В моноблок версията се запазват всички предимства на оригинала Altherma ™. Енергийната ефективност е изключително висока, с до 5kW топлинна енергия са извлечени за всеки кВт на консумирана електроенергия. То е идеално подходящ за интеграция с подово отопление и ниско температурни радиатори. Тя може евентуално да се конфигурира за охлаждане и отопление с добавянето на вентилаторни конвектори.КОМЕНТАРИ
Име: *
E-mail: *
Коментар: *
Кога е създадена
българската държава: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *


МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2021, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.