СТАТИИ

 
Daikin организира посещение на дилъри в завода си за климатици в Чехия

Компанията Daikin/ Дайкин/ организира посещение на най-добрите си дилъри в заводa за климатици в Чехия

Компанията за климатици Daikin/ Дайкин/ организира двудневно посещение на най-добрите си дилъри на климатици в завода в Пилзен, Чехия.
Завода е най-новия в структурата на Daikin за сглобяване на климатици.  Започнал производство през 2004 година, завода е разположен върху терен от 117 000м2, със застроена площ от 43 000м2, от които 33 000м2 производствени площи и 10 000м2 офисни части. В завода за климатици работят около 2000 служители, които през 2008 година са произвели 850 000 външни тела и 800 000 вътрешни тела за климатици.
Завода за климатична техника разполага с линия за производство на медни фитинги и елементи, линия за производство на вътрешни топлообменници и такава за външни топлообменници на климатиците, линия за производство на стоманените кутии на външнте тела и бояджийско отделение. Завода има собствен цех за производство на пластмасовите части на климатиците и кутии на вътрешните тела. Има две поточни линии за сглобяване на вътрешни климатични тела и три линии за външни тела.
Всички заварки се извършват ръчно и после се прави 100% тест на заварките както и 100% тест на сглобените тела на климатици във всики режими на работа.
В завода се сглобяват всички сплит системи климатици за европейския пазар/ с малки изключения/, мултисплит климатици и термопомпи Altherma. В завода се сглобява и новата дизайнеска серия Daikin Emura.
Daikin разнообрази посещението на групата дилъри в завода за климатици с посещение и във вековната пивоварна в Пилзен, произвеждаща най-добрата чешка бира Pilsner Urquell и с обиколка на Стара Прага .


КОМЕНТАРИ
Име: *
E-mail: *
Коментар: *
Кога е създадена
българската държава: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *


МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2021, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.