ТЪРСИ

МАРКИ


ВИД
 
Климатици DAIKIN /Дайкин/

Климатици Daikin/ дайкин/  варна

 

 Климатици Daikin / Дайкин/ Япония

 

DAIKIN IND. LTD е основана през 1924г. от Акира Ямада в Осакa, Япония.
 

Днес DAIKIN произвеждат и пласират по света висококачествени климатици и климатични системи за промишленоста, за фирми и битови нужди, с общ оборот от 5.7 млрд  евро.

Десeтилетният опит, последователната изследователска дейност и иновативната технология напрaвиха климатиците DAIKIN №1 в Япония и света. Корпорацията DAIKIN се явява един от родоначалниците и най-активния производител на климатична техника. Корпорацията по право се счита за законодател на световното ниво в областта на разработка и серийно производство на оборудване за климатизация.

 

При сглобката на климатици DAIKIN е въведен 100% изходящ контрол на качеството- проверка на работоспособността на всяка сглобена единица климатично оборудване.


Задължителен 100% входящ контрол на всички комплектуващи детайли и възли изключва снижаване на качеството на климатиците.
Номенклатурата на климатици DAIKIN значително превишава разнообразието на тази техника на други известни марки.
В момента тя наброява повече от 3200 модела климатици, включващи битови, полупромишлени и промишлени климатици, системи за централна климатизация/VRV/, чилъри, конвектори, системи за вентилация.

 

Компанията Daikin стана единственния производител на климатично оборудване, който е получил правото да изобразява на своите климатици сплит система и пречистватели на въздух синята пеперуда – символ на програмата SENSITIVE CHOICE.

  Това свидетелства за високо качество на климатици Daikin,  а също за безопасност при експлоатация.
Програмата SENSITIVE CHOICE беше учредена от Австралийския Национален Съвет по проблемите на астмата (National Asthma Council Australia) съвместно с Новозеландския Институт по Респираторни и Астматични Заболевания (Asthma & Respiratory Foundation New Zealand).  Цел на програмата се явяват определени изделия,  най- точно отговарящи на потребностите на хората, страдащи от астма и различни форми на алергии.
Изключителното признание на климатици  Daikin от двете авторитетни национални организации свидетелства за иновационния потенциал на компанията и новите технологии, внедрени в нейната продукция. Технологията за пречистване на въздуха, използвана в пречиствателите и климатиците Daikin, обеспечава най-чиста и свежа атмосфера в помещенията.

Сайт за климатици на климатици Daikin за България- perfectcomfort.eu

Дилъри за климатици Daikin в България -  www.perfectcomfort.eu/partner.php

  

 

Цени на климатици Daikin

Тема за Климатици Daikin във форума на климатици Варна

 

 МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНО
Лизинг
Монтаж
Статии

КАТЕГОРИИ
DAIKIN
FUJITSU
SHARP
MITSUBISHI

PANASONIC
TOSHIBA
NIPPON
GREE

КОНТАКТИ
тел/факс: 052/606 240
GSM:
0878/ 606 240
office@climavent.eu2022, Вулкан 2002 ЕООД, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.